PALVELUMME

Järjen ja tunteen tasapaino

Asuntokauppa on yksi elämän merkittävimpiä sijoituksia hyvinvointiin. Osaamisemme on tukenasi elämänlaatuun dramaattisimmin vaikuttavassa päätöksessä. Missiomme on olla järki ja fakta suuren päätöksen taustalla, koska se saa aikaan onnellisuutta.

Lue lisää kiinteistönvälitys -palvelustamme

Kiinteistönvälitys
Asuntojen ja kiinteistöjen myynti ja vuokraus

Kiinteistöjen arviointi ja käyvän arvon määritys
Asunnot/osakkeet
Kiinteistöt
Vapaa-ajan kohteet
Kiinteistöjen arvojen tarkistukset
Kiinteistöjen arvonkorotusperusteet ja vuosireittaus
Kiinteistöjen arviointi oikeustoimia varten

Käyvän vuokratason määritys
Tuottoarvolaskelmat

Hanke-, kaava- ja kiinteistöselvitykset
Asiakkaiden tarpeiden mukaan

Ota yhteyttä

 


ME LUPAAMME

1

OSAAMISTA ILMAN PIILOKULUJA

Uskomme ammattitaitoomme. Pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaallemme aina henkilökohtaista palvelua sekä osaamista, joka ylittää suuren korporaation kyvyt. Jos kauppa ei synny, emme veloita mitään kuluja.

2

HUIPPUVÄLITTÄJÄT

Intohimo kiinteistönvälittämiseen, omaan osaamiseemme ja jatkuvaan kehittymiseen on yksi arvoistamme. Arviointitoiminnan tuoma ammattitaitomme erottaa meidät muista, tehden meistä alan ehdottomia asiantuntijoita. 

3

TUNNUSTUSTA SAANUT HINNOITTELU

Tunnemme vastuumme omasta työstämme ja kohteistamme. Ammattilaisina hoidamme koko paketin juridisesti oikein loppuun saakka. Vahvalla lainsäädännöllisellä ymmärryksellä annamme asiakkaalle tietoa, neuvoa ja tukea myös seuraavaa kohdetta varten.

 
4

ALAN UUSIN TIETO

Tunnemme vastuumme omasta työstämme ja kohteistamme. Ammattilaisina hoidamme koko paketin juridisesti oikein loppuun saakka. Vahvalla lainsäädännöllisellä ymmärryksellä annamme asiakkaalle tietoa, neuvoa ja tukea myös seuraavaa kohdetta varten.

5

ERITYISLAATUINEN PAIKALLISTUNTEMUS

Onnistunut kiinteistökauppa vaatii alueosaamista. Me tunnemme Kuopion ja sen alueelliset erityispiirteet. Paikallinen alueosaaminen on korvaamaton työvälineemme ja avain tehokkaaseen ja onnistuneeseen välittämiseen.

6

LAADUKKAAT MYYNTIKUVAT 

Kuvaustyylimme erottuu markkinoilla. Näytämme asunnot rehdisti sellaisina kuin ne ovat, epäkohtia peittelemättä. Laadukkaat kuvat kertovat kiinteistön tarinaa ja antavat tunteen kuin olisi asunnossa sisällä. Kotisi myyntikuvat kuuluvat palkkioomme. 

 

REHTI JA LÄPINÄKYVÄ HINNOITTELU

Veloitamme työstämme rehellisesti ja selkeästi, eikä Sinulle muodostu kalliita piilokuluja.

Välityspalkkiomme on 3% + alv. 24% (3,72% sis. alv.), kuitenkin minimissään 3000€ (sis. alv.), velattomasta hinnasta tai sopimuksen mukaan.

Vuokravälityspalkkiomme on 1 kk:n vuokra sis. alv. 24%, tai sopimuksen mukaan.

Arviointipalkkiomme (kirjalliset lausunnot) on asuntojen osalta alkaen 400 € + alv. 24%. Kiinteistöjen arvioimisesta veloitamme alkaen 500 € + alv. 24%, sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

KATJA MÄÄTTÄLÄ
Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Auktorisoitu kiinteistöarvioija (AKA), asunnot

040 541 1452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

 

LASSIPEKKA PARVIAINEN
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAt

044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

 

Me olemme avaimesi uuteen kotiin.