Upea Kokonaisuus !

Hyvällä sijainnilla Haaparinteellä sijaitsevasta idyllistä löytyy hulppea Kannus-talo, hyvän kokoinen autotalli/katos/varasto rakennus sekä kaiken kruununa vuonna 2017 valmistunut vierastalo. Kaikissa lämpimissä tiloissa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä.
Lisäksi yli 1600 m2:n aurinkoisella omalla tontilla on reilusti patioita, istutuksia sekä talon yhteydessä katettu terassi.
Itse päätalosta löytyy alakerrasta keittiö laadukkailla kodinkoneilla sekä kivitasoilla, olohuone ruokailutila, kirjasto/mh, erillinen WC, kodinhoitohuone sekä kylpyhuone (myös WC) ja sauna.
Yläkerrassa sijaitsevat 4 makuuhuonetta, oleskelutila/olohuone, kylpyhuone/WC ja tietenkin ilta-aurinkoon päin avautuva parveke,
Autolle löytyy erillisestä rakennuksesta lämmin autotalli sekä katos. Samassa rakennuksessa on tilava lämmin varasto/tekninen tila, kylmäkellari, iso kylmä varastohuone, käyttöullakko sekä kesähuone jota voi käyttää myös esim. työhuoneena.
Pihapiiristä löytyy vielä hieno Vierastalo. Talo sijaitsee aurinkoisella paikalla ja sitä ympyröi isot patio alueet. Itse talosta löytyy alakerrasta oleskelutila keittiöineen sekä kylpyhuone/WC. Ylhäällä sijaitsee tilava nukkumaparvi (mahtuu seisomaan), jota ei lasketa asuinpinta-alaan.
Hyvin hoidettu pihapiiri asfaltteineen ja kiveyksineen.
Tätä kokonaisuutta esittelemme yksityisnäytöin ja vapautuminen on sopimuksen mukaan.

Lisätiedot ja esittelyt:

Lassipekka Parviainen 044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

Katja Määttälä 040 541 1452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero9681567
Sijainti
  • Haaparinne Toivala
  • Koivukehrääjä 12
  • 70900
  • Siilinjärvi
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä6h+k+rt+2*kph+khh+s
Asuinpinta-ala m²170 m²
Yhteensä m²282.5 m²
Lisätietoja pinta-alastaTalon asuinpinta-ala on 170 m² ja kokonaispinta-ala 194,5 m². Autotalli/varastoautokatos rakennuksen pinta-ala on 58 m² (lämmin autotalli, lämmin varasto/tekninen tila, kesähuone, kellari ja autokatos). Vierastalon asuinpinta-ala on 30 m² (asuinpinta-ala ei sisällä yläkertaa jossa on nukkumapaikat).
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2006
Käyttöönottovuosi2006
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Lassipekka Parviainen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • +358447008775
Lassipekka Parviainen