Aivan ainutlaatuinen omarantainen loft-henkinen passiivikivitalo vain 20 minuutin ajomatkan päässä Kuopion torilta Ritisenlahdessa, Hirvonjärven rannalla. Tässä yhdistyy nykyaikainen energiatehokas omakotitaloasuminen ja vapaa-ajan vietto.

Avarat valoisat tilat toivottavat asukkaan kotiin heti ulko-ovelta. Koko taloa hallitsevat huikean isot lattiasta kattoon olevat matalaenergiaikkunat. Luonnon maisemataulu vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Sisustusratkaisuissa ei ole tingitty, vaan kaikki on tarkkaan harkittua.

Takka toimii talon peruslämmönlähteenä, joko sähkövastuksilla tai puuta polttamalla. Takassa on myös vesikiertoinen piippu, joka on yhdistetty hybridi-lämminvesivaraajaan. Katolla on samaan järjestelmään yhdistetyt aurinkokeräimet, jotka lämmittävät myös kesäaikaan automatiikalla käyttövettä. Talossa on Tulilattiat Oy:n kosteusturvalattia, jossa ei kierrä vesi lattialämmitysputkissa, vaan takan lämpökeskukselta lähtee ilmaputket huonekohtaisille termostaateille ja lämmönsäätimille.

Arjen luksusta on monessa paikassa, mm. viherhuoneen terassilla on kaukosäätimellä toimiva sähkömarkiisi estämässä auringonvaloa. Talossa ei ole lattialistoja eikä kynnyslistoja, kaikkialla on helppohoitoinen Weber Casa-betonilattia.

Pihapiirissä on tunnelmallinen piharakennus, aiemmin kiinteistöllä ollut kesämökki, joka on kunnostettu ja siinä on keittiövarustus ja kevyt vuolukivitakka. Rannassa on perinteinen rantasauna ja grillimaja. Rannassa on laituri. Pihalla on myös varastorakennus.

Esittelemme tätä upeaa kokonaisuutta yksityisnäytöin, joten soitathan meille tai laitat sähköpostia, niin sovitaan katsomisesta:

Katja Määttälä, 040 5411 452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Lassipekka Parviainen, 044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20476157
Sijainti
  • Ritisenlahti / Hiltulanlahti
  • Happosenahontie 52
  • 70870
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+s
Asuinpinta-ala m²223.5 m²
Yhteensä m²277 m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala: 1.kerros 165,5 m² 2.kerros 58 m² Yhteensä 223,5 m². Kerrosala: 1.kerros 195 k-m². 2.kerros 82 k-m². Yhteensä 277 k-m². Kokonaisala 286 m². Tilavuus 1280 m3.
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2017
Käyttöönottovuosi2017
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Katja Määttälä
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0405411452
Katja  Määttälä