Ihana Koti Kallaveden rannalla omalla tontilla.

Esteetön järvinäkymä toivottaa asukkaat tervetulleeksi Kotiin. Talon sijoittelu tontille on onnistunut hyvin. Ajaton hyvin suunniteltu kivitalo luo loistavat puitteet perheen arkeen ja juhlaan. Alakerrassa olohuone ja keittiö ruokailutiloineen muodostavat hienon kokonaisuuden upeine isoine ikkunoineen ja olohuoneeseen tunnelmaa lisää myös takka. Arjen askareita on helppo hoitaa, kun kodinhoitohuone kurapisteineen sijaitsee alakerrassa ja siihen on myös kulku suoraa ulkoa, jota erityisesti lemmikkien omistajat arvostavat kurakausina. Alakerrassa on myös yksi makuuhuone ja erillinen wc-tila. Tyylikkäässä keittiössä on kauniit kivitasot ja kaasuliesi induktiotason lisäksi.
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä aulatila, jota voi käyttää moneen tarkoitukseen ja tarvittaessa tehdä siitä yhden makuuhuoneen. Isoimman makuuhuoneen yhteydessä on oma wc/suihkutila. Yläkerrassa sijaitsevat myös tyylikäs saunaosasto kauniine marmorimosaiikkilaattoineen, kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi poreamme. Saunassa on tietysti ikkuna järvelle ja hetivalmis kiuas. Alakerrassa on iso suojainen terassi ja yläkerrassa on tilava parveke ja toinen lasitettu parveke, johon on käynti kahdesta makuuhuoneesta.
Tontti on oma ja samalla tontilla sijaitsee neljä muuta taloa, tontista on hallinnanjakosopimus, jokainen omistaa 1/5-osaa. Lisäksi perheiden yhteiskäytössä on rantasauna ja rannassa on laituri ja uima-ranta.

Tervetuloa kaupoille.

Esittelemme kohdetta yksityisnäytöin, joten soitathan tai laitat meille sähköpostia, niin sovitaan katsomisesta;

Katja Määttälä, 040 5411 452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Lassipekka Parviainen, 044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero9869524
Sijainti
  • Saaristokaupunki
  • Pölläkäntie 73 C
  • 70820
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5h+k+kph+s+aula
Asuinpinta-ala m²179 m²
Yhteensä m²179 m²
Lisätietoja pinta-alastaPiirustusten mukaan: Huoneistoala 179 m² Kerrosala 205 k-m² Kokonaisala 220 bm². Tilavuus 720 m3.
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)2006
Käyttöönottovuosi2006
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Katja Määttälä
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0405411452
Katja  Määttälä