Rauhallisella sijainnilla Kurkimäestä, päättyvän tien varrelta ja vehreän luonnon läheisyydestä löytyy tämä hyvä omakotitalo. Mikäli etsit isoa taloa seesteillä sijainnilla, arvostat omaa rauhaa ja isoa omaa pihaa, turvallista asuinaluetta lapsille, on tässä ehkä se koti, jota olet etsinyt.

Tämä talo ihastuttaa ensinäkemältä valoisuudella ja järkevällä pohjaratkaisulla. Talon neliöt on otettu onnistuneesti käyttöön. Kodista löytyy neljä makuuhuonetta, joista kolme on omassa rauhassaan talon pohjois-siivessä. Ison olohuoneen ja takkahuoneen erottaa leivinuuni/ takka, joka on paitsi käytännöllinen lämmön ja tunnelman tuoja, mutta myös itsessään sisustuselementti. Olohuoneen ikkunoista näkyy esteettömästi kaunis metsämaisema.

Valoisassa keittiössä on mukavasti tilaa työskennellä, hyvät kodinkoneet ja sinne saa mahdutettua isommankin ruokailupöydän. Keittiöstä on kulku kodinhoitohuoneeseen, jossa arjen pyykkihuolto käy vaivattomasti. Talon eteläsiivessä sijaitsee myös saunaosasto ja takkahuone, sekä erillinen rauhaisa makuuhuone. Takkahuoneesta on käynti isolle terassille.

Takapiha on iso ja hyvin hoidettu. Iso tasamaatontti rajoittuu metsän laitaan, joten oma rauha on taattu ja esimerkiksi lasten on turvallista leikkiä omalla pihallaan. Eläinystävät osaavat arvostaa myös rauhaisaa ja turvallista takapihaa. Pihamaalta löytyy istutuksia ja marjapensaita
Takapihalta käynti varastotilaan. Autolle löytyy tietysti oma autotalli.

Onko tässä Sinun uusi kotisi?

Nina Miettinen
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 786 0025

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20436103
Sijainti
  • Kurkimäki
  • Turulanmäentie 14
  • 71480
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä5 h, k, kph, s, khh, tk,
Asuinpinta-ala m²120 m²
Yhteensä m²171 m²
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1990
Käyttöönottovuosi1990
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen