Omassa rauhassa, mutta kuitenkin lähellä keskustaa.

Saaristokaupungissa, Keilanrannankatu 11 A:ssa omalla Kallaveden rantatontilla sijaitseva upea omakotitalokiinteistö rantasaunoineen. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella.

Tilat on loistavasti suunniteltu. Heti sisään tultaessa aukeaa ihastuttava järvinäkymä. Porrastettu 1-tasoisuus ja korotettu sisäkatto tuovat lisää avaruutta ja valoisuutta.
Eteisaulaan on sijoitettu hyvin vaatehuone, joten kengät ja ulkovaatteet eivät ole eteisessä näkyvillä.
Tyylikäs ajaton keittiö laadukkaine kodinkoneineen yhdessä olohuoneen kanssa muodostaa hyvän tilakokonaisuuden. Rannan puolella on upeat isot ikkunat, joista järvimaisema pääsee oikeuksiinsa vuodenaikojen vaihteluineen.
Makuuhuoneita on kolme. Jokaisessa makuuhuoneessa on oma vaatehuone. Materiaalivalinnat ovat laadukkaat ja aikaa kestävät.
Tyylikäs saunaosasto, jossa on kaksi suihkua. Talossa on erinomainen kodinhoitohuonetila, joka helpottaa arjen askareita.
Olohuoneesta ja kodinhoitohuoneesta on käynti terassille/terassiparvekkeelle, josta on portaat piha-alueella ja viimeistellyt kulkuväylät rantasaunalle.

Autolle on tilava talli 39 m2, jossa on vesipiste ja kaivo, mahdollistaen auton pesun. Lisäksi rakennuksessa on lämmin varastotila 16 m2 harrastevälineille tai kausivarastoksi ja kahden auton katos 51 m2.

Lämmönlähteenä on kaukolämpö ja olohuoneessa on myös kaunis takka ja ilmalämpöpumppu.

Rannassa sijaitsee upea rantasaunarakennus. Ihana tunnelmallinen sauna, jossa on puulämmitteinen kiuas. Lisäksi rakennuksessa on erillinen huonetila kaikkine mukavuuksineen. Rakennuksessa on myös wc. Terasilla on ulkoporeallas.

Upeat pihat terasseineen on viimeistelty, rannassa on laituri ja poiju, johon pääsee isollakin veneellä. Lapsille on myös hiekkaranta.

Esittelemme kohdetta yksityisnäytöin, joten soitathan meille tai laitat sähköpostia, niin sovitaan katsomisesta:

Katja Määttälä, 040 5411 452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21466779
Sijainti
  • Rautaniemi / Saaristokaupunki
  • Keilanrannankatu 11 A
  • 70840
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4h+k+khh+kph+s
Asuinpinta-ala m²151 m²
Yhteensä m²171 m²
Lisätietoja pinta-alastaHuoneistoala151 m² Kerrosala170 km². Tilavuus 656 m3.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)2021
Käyttöönottovuosi2021
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Katja Määttälä
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0405411452
Katja  Määttälä