Julkulasta, päättyvän tien päästä on pian vapautumassa hyväkuntoinen ja valoisa rivitalokoti kahdessa kerroksessa. Taloyhtiön vehreä pihapiiri istuksineen, puutaloineen sekä takana oleva rauhaisa metsämaisema ihastuttaa jo ensinäkemältä.

Tämän kodin asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa sijaitsevat keittiö sekä ruokailutila. Olohuone on valoisa ja sieltä on käynti takapihalle, jossa on terassi. Vehreällä aidatulla takapihalla on istutuksia ja tilaa terassikalusteille. Alakerrassa on myös toinen wc.

Portaat johdattavat asunnon yläkertaan, jossa sijaitsevat asunnon kolme makuuhuonetta. Päämakuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on upeat näkymät kauas Kallavedelle asti.
Yläkerrasta löytyy tämän kodin ehdoton kohokohta, eli täysin remontoitu saunallinen kylpyhuone. Tyylikäs sauna on viimeistelty hyvällä maulla.

Tästä kodista on pidetty vuosien saatossa hyvää huolta. Asuntoon on asennettu mm. ilmanlämpöpumppu helpottamaan kuumilla kesähelteillä.

Julkulassa on turvallista ja mukava asua. Taloyhtiön pihasta pääsee suoraan Puijon metsään lenkille tai hiihtämään ja lapsille löytyy vierestä leikkipuisto. Julkulassa on kauppa ja ravintola. Julkulasta löytyy myös hyvin hoidettu uimaranta. Alueelta loistavat linja-auto yhteydet keskustaan ja esimerkiksi sairaalaan. Hyvät pyörä-ja kävelytiet keskustaan asti.

Asunnolla oma autokatospaikka, joka siirtyy kaupan mukana.

Heti vapaa!

Nina Miettinen
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 786 0025

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21019882
Sijainti
  • Julkula
  • Julkulanniementie 2
  • 70260
  • Kuopio
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä4h, k, s, p
Asuinpinta-ala m²97 m²
Yhteensä m²97 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1979
Käyttöönottovuosi1979
VapautuminenHeti

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen