Upea vuonna 1987 valmistunut tiiliverhoiltu omakotitalo erinomaisella sijainnilla.
Tästä talosta on pidetty hyvää huolta vuosien saatossa. Kaunis ja hyvin hoidettu etupiha antaa upean ensivaikutelman.

Tyylikäs keittiö on tilava ja sinne mahtuu suuri ruokailuryhmä. Keittiön kodinkoneet on integroitu ja lattia on parkettia luoden tyylikkään kokonaisuuden.

Olohuone on tilava ja kesäauringon säteet tuovat valoa huoneeseen. Olohuoneeseen mahtuu suurempikin sohvaryhmä ja isollakin perheellä yhdessäolo on vaivatonta, sillä tilaa riittää. Olohuoneen lattia on kaunista saarniparkettia. Valkoinen tiiliseinä sekä valkoiseksi maalatut puupaneeliseinät tuovat hienoa kontrastia olohuoneeseen. Olohuoneesta on käynti takkahuoneeseen, jossa kaunis valkoinen takka antaa lämpöä ja tunnelmaa. Takkahuoneesta pääsee suoraan ihanalle täysin lasitetulle terassille.

Kylpyhuone on laatoitettu ja kaakeloitu. Kylpyhuoneessa on upeat kalusteet ja poreamme. Lasiseinän takaa löytyy sauna, jossa on Heti valmis kiuas.
Kylpyhuoneen lattiassa on lattialämmitys. Tässä kylpyhuoneessa saa tunteen luksuksesta.

Kodinhoitohuoneessa vaatehuolto onnistuu vaivatta. Kodinhoitohuoneessa on tilaa pyykinpesukoneille, vaatteiden laskutilaa sekä kaapistot.

Makuuhuoneet ovat sijoitettu omaan rauhaan talon eteläpäätyyn. Toisessa makuuhuoneista on koko seinän levyinen vaatekaapisto. Talon toisessa siivessä on alunperin varastotilaksi tehty, mutta nykyään täysin asuinkäytössä oleva huone. Tämä suurehko huone toimii erinomaisesti makuuhuoneena tai tv huoneena. Huoneesta käynti terassille.

Talon ehdoton kruunu ja sydän on suuri ja valoisa täysin lasitettu terassi. Terassi toimii erinomaisesti ylimääräisenä tilana, kuin suurena olohuoneena kesällä ja mikäpä on oleillessa siellä talvellakin. Kesällä kaksi pumppua hoitaa viilennyksen ja talvea varten terassille on asennettu lämmittimet. Terassi on tehty yhdessäoloon ja seurusteluun perheen tai ystävien kesken. On ihana juoda aamukahvit itsekseenkin ja vain yksinkertaisesti nauttia terassista. Terassille mahtuu suuri ruokapöytä sekä sohvaryhmä.

Piha on hyvin hoidettu ja siellä on istuksia sekä leikkimökki ja patio. Mikäli kukkien hoito ja pihamaan askareet ovat juttusi, niin tämä piha on juuri sinulle, sillä takapiha on aidattu ja suojaisa sekä hyvin aurinkoinen.

Talon autotallissa on sähkököinen nosto-ovi. Autotallissa lisäksi kellari ja tekninen tila.

Upea kokonaisuus rauhallisen tien varrella, silti lähellä Petosen palveluja. Alueelta pääsee kätevästi moottoritietä pitkin keskustaan ja Matkukseen.

Esittelemme tätä upeaa taloa yksityisesti, joten sovi oma henkilökohtainen esittelysi.

Nina Miettinen
044 786 0025
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi

Katja Määttälä
040 541 1452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Lassipekka Parviainen
044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21063676
Sijainti
  • Petonen
  • Hiirihaukantie 7
  • 70820
  • Kuopio
TyyppiOmakotitalo
Huoneistoselitelmä4-5 h, kph, s, k, wc, khh, autotalli
Asuinpinta-ala m²125 m²
Yhteensä m²159 m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. Pinta-ala saattaa poiketa oleellisesti nykyajan standarteista.
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1987
Käyttöönottovuosi1987
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen