Litmasenkaarella, lammen läheisyydessä sijaitsee tämä kaunis ja hyvin hoidettu yksitasoinen rivitalokoti.

Tämän kodin sydän on käytännöllinen ja arkeen helppoutta tuova keittiön ja olohuoneen yhdistelmä. Kodin keittiö on tilava ja siellä on paljon kaappitilaa ja hyvät kodinkoneet. Keittiöön mahtuu isompikin ruokailupöytä. Keittiö lattia on laatoitettu ja siinä on lattialämmitys. Olohuoneeseen saa hyvin mahtumaan ison sohvaryhmän ja muun oleelliseen rentoutumiseen. Olohuoneessa kaunis Saarni parketti. Olohuoneesta on käynti aidatulle, osin katetulle takapihalle. Takapihalle on istutettu mm. tuijia tuomaan näkösuojaa.

Tässä kodissa on kaksi hyvänkoista makuuhuonetta. Toisessa makuuhuoneessa on vaatehuone ja toisessa makuuhuoneessa on lähes seinän levyinen peilikaapisto. Molempiin makuuhuoneisiin mahtuu isompikin sänky. Makuuhuoneitten lattiat ovat laminaattia ja seinissä on tapettia ja maalia.

Asunnon kylpyhuone on todella tilava ja siinä on tilaa mm. kodinhoitotilalle. Kylpyhuoneessa on uusitut kylpyhuoneen kalusteet Kylpyhuoneen seinät on kaakeloitu ja lattiat on laatoitettu. Lattiassa on lattialämmitys. Kylpyhuoneen kruunaa oma uusittu sauna. Kylpyhuoneen värimaailma on harmoninen ja ajaton. Kylpyhuoneessa on lisäksi wc. Asunnon erillinen wc sijaitsee sisääntuloaulan yhteydessä.
Säilytystilaa löytyy asunnon vaatehuoneen ja kaapistojen lisäksi huoneistokohtaisesta varastotilasta.

Asunnolla on oma autopaikka.

Asunto Oy Kuopion Kesärinne on sijaitsee ihanteellisella paikalla mm. ulkoiluun, sillä taloyhtiö on lähellä Litmasenlampea. Petosella on hyvät palvelut mm. useita kauppoja, uimahalli ja kuntokeskus sekä tennishalli. Lähellä on lisäksi useita päiväkoteja sekä ylä-ja alakoulu. Kävelyetäisyydellä on Pitkälahden ABC ja S-Market ja Matkuksen ostokeskus on lyhyen ajomatkan päässä. Petoselle kulkee useita linja-autovuoroja vuorokaudessa.

IHANA.

Sovi oma yksilöllinen esittelyaikasi.

Nina Miettinen
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 786 0025

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21308869
Sijainti
  • Litmanen
  • Litmasenkaari 5
  • 70820
  • Kuopio
TyyppiRivitalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä3h+k+s
Asuinpinta-ala m²78.5 m²
Yhteensä m²78.5 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros1
Kerroksia1
Rakennusvuosi (päättynyt)1988
Käyttöönottovuosi1988
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen