Vehreästä Pihlajalaaksosta myydään nyt hyväkuntoinen kolmannen kerroksen valoisa kulmahuoneisto. Vuonna 2018 valmistunut Asunto Oy Kuopion Ruutikellari tarjoaa modernia ja rauhallista asumista luonnon läheisyydessä.

Tässä valoisassa kodissa on selkeä pohjaratkaisu ja sen joka neliö on otettu tehokkaasti käyttöön. Asunnon sydän on arkeen helppoutta tuova keittotilan ja olohuoneen yhdistelmä. Keittotilan ja olohuoneen erottaa saareke, joka toimii joko ruokapöytänä tai työtasona. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneessa kaunis parkettilattia. Ilmanlämpöpumppu tuo vilvoitusta kuumina hellepäivinä.

Asunnon makuuhuoneeseen mahtuu iso sänky ja vaatehuoneessa säilyvät vaatteet sekä muut tavarat mukavasti järjestyksessä.

Saunallinen kylpyhuone on tyylikäs ja todella tilava. Saunassa on kiviseinä, vuonna 2020 asennettu kiuas sekä tunnelmaa tuova Led-valaistus. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on tilaa isolle pesukoneelle ja kylpyhuoneen kaapistoista löytyy säilytystilaa.
Asunnon eteinen on avara ja laatoitettu. Eteisen yhteydessä on peilikaapisto vaatteiden ja tavaroiden säilytystä varten.

Pihlajalaaksossa asutaan luonnon helmassa. Antikkalan rinne on vieressä ja Puijon liikunta-alue on on lähelläsi. Keskustaan on todella selkeä pyörä-ja kävelytie, kuten yliopistolle ja sairaalaan. Autolla keskustaan hurauttaa muutamassa minuutissa. Hyvät julkiset yhteydet keskustaan. Pihlajalaaksossa on kauppa ja Citymarket palveluineen on reippaan kävelylenkin päässä.

Asunto-osakkeen kaupan mukana on mahdollista ostaa autokatospaikka erillisosakkeella Vh. 8000 €

Varaa oma esittelyaikasi.

Nina Miettinen
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 786 0025

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20381266
Sijainti
  • Pihlajanlaakso
  • Ruutikellarinkatu 5
  • 70340
  • Kuopio
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, kt, s, p
Asuinpinta-ala m²47 m²
Yhteensä m²47 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros3
Kerroksia6
Rakennusvuosi (päättynyt)2018
Käyttöönottovuosi2018
Vapautuminen(pp.kk.vvvv)

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen