Vuonna 1977 valmistunut arkkitehti Esa Malmivaaran suunnittelema SYP:in entinen pankkitalo aivan Kuopion sydämessä on muuntunut onnistuneesti asuintaloksi vuonna 2019.
As Oy Kuopion Pankki tarjoaa laadukasta asumista keskustan sykkeessä. Tästä upeasta talosta on pian vapautumassa neljännen kerroksen kaksio.

Jo heti asuntoon astuessa sinua vastaanottaa ihana valoisuus ja huonekorkeus.
Vaalea värimaailma ihastuttaa. Seinät ovat maalattu kauttaaltaan vaalean värisävyin ja lattia on kauttaaltaan vaaleanharmaa. Sisustussävyt luovat neutraalin ja harmonisen tunnelman.

Olohuoneen ja keittotilan yhdistelmä luo toimivan kokonaisuuden arjen pyörittämiseen. Keittiössä on uutta vastaavat laadukkaat kodinkoneet mm. integroitu astianpesukone sekä yhdistelmäuuni. Olohuoneen ja keittotilan yhteyteen mahtuu suurikin ruokailuryhmä. Ruokailuryhmän lisäksi tilaa riittää esimerkiksi työpisteelle. Ranskalaisen parvekkeen ovi aukaisee näkymän taloyhtiön sisäpihalle.
Makuuhuoneen ja olohuoneen erottaa lasiovi. Asunnon ikkunat ovat sisäpihalle, joten yöunet ovat taatusti rauhaisat. Makuuhuoneessa seinän levyinen kaapisto. Asunnon kylpyhuone on tilava ja tyylikäs. Kylpyhuoneessa on kaakeloidut seinät ja laatoitettu lattia. Kylpyhuoneen lattiassa on lattialämmitys. Kylpyhuoneeseen saa asetettua ison pesukoneen ja kaapistoissa on tilaa säilytykseen. Asunnossa on koneellinen ilmanvaihto. Saunaa tämä asunto ei kaipaa, sillä katolla sijaitseva taloyhtiön upea saunaosasto odottaa sinua saunomaan.

Talon keskeinen sijainti lähellä toria mahdollistaa helpon ja vaivattoman arjen, sillä kaupungin palvelut ovat vierelläsi.
Tämä muuttovalmis ja remonttihuoleton asunto on juuri Sinulle, joka arvostat keskeistä sijaintia ja laadukasta asumista ydinkeskustassa.

Heti vapaa.

Varaa oma esittelyaikasi tähän ihanaan kotiin.

Nina Miettinen
044 786 0025
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Asunnon perustiedot

Kohdenumero20315423
Sijainti
  • Keskusta
  • Puijonkatu 29
  • 70100
  • Kuopio
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, kt, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala m²45.5 m²
Yhteensä m²45.5 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros4
Kerroksia5
Rakennusvuosi (päättynyt)2019
Käyttöönottovuosi2019
Vapautuminen(pp.kk.vvvv)

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen