Asunto Oy Kuopion pankki sijaitseen keskeisellä sijainnilla Kuopion keskustassa torin ja kaupungintalon välittömässä läheisyydessä. Alunperin vuonna 1977 SYP: in pankkitaloksi rakennettu rakennus on arkkitehti Esa Malmivaaran suunnittelema. Tämän kaikkien kuopiolaisten tunteman arvokiinteistön punagraniittinen julkisivu on suojeltu. Kiinteistö saneerattiin asuintaloksi vuonna 2019 ja pian tästä talosta vapautuukin neljännen kerroksen asunto uudelle omistajalle.

Astuessa eteiseen saa tunteen tämän kodin tunnelmasta. Ensivaikutelma on ihana valoisuus, sillä isot ikkunat koko asunnon leveydellä valaisevat kauniisti kauttaaltaan asunnon.
Tämän asunnon huonekorkeus ihastuttaa ja talon historia on selvästi aistittavissa. Asunnon värimaailma on selkeä ja neutraali. Seinät ovat kauttaaltaan maalattu vaalean värisävyin ja lattia on kauttaaltaan harmaan sävyistä laminaattia. Tämä koti ei remonttia kaipaa.

Kodin sydän on keittotilan ja olohuoneen yhdistelmä, joka taipuu kätevästi arjen tarpeisiin. Keittotilan kodinkoneet ovat korkealaatuisia ja uutta vastaavia. Keittotilan ja olohuoneen kokonaisuuteen mahtuu isompikin ruokailuryhmä. Tilan yhteyteen saa sovitettua hyvin myös esimerkiksi työpisteen. Olohuoneeseen mahtuu hyvin iso sohva sekä kaikki tarvittava rentoutumiseen. Olohuoneesta on käynti ranskalaiselle parvekkeelle, josta on näkymä takapihalle. Olohuoneen ja makuuhuoneen erottaa vedettävä lasiovi. Makuuhuoneessa on tilaa hyvänkokoiselle sängylle ja unet ovat varmasti taattu, sillä ikkunat ovat sisäpihan puolelle. Makuuhuoneessa on myös vaatteiden säilytystä varten koko seinän levyinen kaapisto. Säilytystilaa löytyy lisää eteisestä. Asunnon kylpyhuone on tilava ja tyylikäs. Kylpyhuoneessa on laatta lattia ja seinissä kaakelointi. Kylpyhuoneessa on kaappitilaa, paikka pyykinpesukoneelle sekä lattialämmitys. Saunaa asunto ei kaipaa, sillä taloyhtiön upea katolla sijaitseva saunaosasto kutsuu saunomaan.

Tämä on koti Sinulle, joka nautit laadukkaasta asumisesta keskustan ytimessä ja palveluiden läheisyydestä. Erinomainen asunto myös sijoitukseen.

Ota yhteyttä ja varataan Sinulle oma esittelyaikasi.

Nina Miettinen
044 786 0025
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi

Lassipekka Parviainen
044 700 8775
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi

Katja Määttälä
040 541 1452
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21917556
Sijainti
  • Keskusta
  • Puijonkatu 29
  • 70100
  • Kuopio
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, kt, ranskalainen parveke
Asuinpinta-ala m²44.5 m²
Yhteensä m²44.5 m²
Kerros4
Kerroksia7
Rakennusvuosi (päättynyt)2019
Käyttöönottovuosi2019
VapautuminenIrtisanomisaika 6 kk.
VapautuminenMuu ehto

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen