Loistosijainnilla Niiralassa kolmannen kerroksen parvekkeellinen läpitalon huoneisto. Tässä persoonallisessa ja lämminhenkisessä kulmahuoneistossa on toimiva pohjaratkaisu, jossa asunnon joka neliö on otettu tehokkaasti käyttöön.

Asunnon sydän on avara olohuone, josta on käynti parvekkeelle. Parvekkeelta avautuvat upeat maisemat Valkeisenlammelle ja jopa keskustaan asti. Käytännöllinen keittiö on tilava ja sieltä löytyy kaikki tarpeellinen ruuanlaittoon. Makuuhuoneessa on hyvin tilaa isolle sängylle ja säilytystilaa löytyy vaatehuoneesta sekä sisäänrakennetusta vaatekaapista. Hyvänkokoinen kylpyhuone on remontoitu vuonna 2016. Asuntoa on pintaremontoitu muutoinkin vuosien varrella. Lattiat ovat kauttaaltaan laminaattia. Asunnon ikkunat ovat kolmeen suuntaan ja ikkunoista tulvii kevät auringon valo koko asuntoon.

Taloyhtiön alakerrassa sijaitsee pyykkitupa, varastot sekä saunatilat.

As Oy Kuopion Rajakatu 5 sijaitsee rauhallisen kadun varrella Niiralassa. Taloyhtiö on viemärisaneerattu vuonna 2014 ja ikkunat sekä parvekeovet on uusittu vuonna 2004. Taloyhtiössä ei ole odotettavissa suurempia remontteja lähivuosina.

Asukkaat arvostavat tämän talon rauhallisuutta. Talo sijaitsee lähellä Valkeisenlampea, jonne pääsee nopeasti nauttimaan kävelylenkeistä. Keskustaan on noin 1.5 km kävelymatka ja yliopistolle sekä sairaalaan matkaa on noin 1,5 km. Lähin kauppa on Sale Niirala, jonne matkaa on n.650 m. Alueelta suora kävelytie Ykkösrastille.

Esittelemme tätä kotia yksityisesti, joten soita tai lähetä sähköpostia sopiaksesi oma esittelysi.

Nina Miettinen
044 786 0025
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21519117
Sijainti
  • Niirala
  • Rajakatu 5
  • 70600
  • Kuopio
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h, k, kph, vh, p
Asuinpinta-ala m²52 m²
Yhteensä m²52 m²
Pinta-alan perusteIsännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerros3
Kerroksia3
Rakennusvuosi (päättynyt)1966
Käyttöönottovuosi1966
VapautuminenSopimuksen mukaan

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Nina Miettinen
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0447860025
Nina Miettinen