Hurmaava ja siistikuntoinen yksiö päättyvän tien päässä, lähellä palveluja on vapautumassa uusille omistajilleen. Tätä toisen kerroksen kompaktia pikkukotia on remontoitu vuosien saatossa ja uuden ilmeen on saanut mm. kylpyhuone ja keittiö. Astuessa asunnon eteiseen kaunis puulautalattia herättää ihastusta, kuten ikkunoista tulviva valokin.

Asunnossa hyvänkokoinen ja valoisa huone, jossa erillinen ja suojaisa alkovi. Lattia on kaunista puulautaa ja seinät ovat puhtaan valkoiset.
Asunnon keittiö sekä kylpyhuone on remontoitu vuonna 2015.
Hyvänkokoisesta keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen kodinkoneineen ja sinne mahtuu isompikin ruokailupöytä.
Kylpyhuoneen seinissä on ajaton kaakelointi ja kylpyhuoneen lattia on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pyykinpesukoneelle.
Säilytystilaa löytyy eteisen kaapistoista sekä alkovin seinälle kiinnitetystä kaapistosta. Osakkeella myös ullakkovarasto.

Remontoitu ja valoisa yksiö hyvällä paikalla lähellä palveluja. Hyvät julkiset liikenneyhteydet sekä pyörä- ja kävelytiet keskustaan sekä yliopistolle.

Yhtiössä on tehty linjasaneerauksen hankesuunnittelu ja urakan kilpailutus on vireillä. Tarkkaa aikataulua ei pystytä tässä vaiheessa vielä sanomaan. Remontin aloitus mennee loppuvuodelle 2023. Hanke vaatii vielä aikanaan yhtiökokouksen päätöksen.
Sisältö: Vesijohdot uusitaan, viemärit sukitetaan, vesi-ja viemärikalusteet uusitaan. Lämmitysverkostolle suoritetaan tasapainotus. Patteriventtiilit uusitaan. Kaukolämmön alajakokeskus uusitaan. IV-venttiilit uusitaan, hormit nuohotaan. Korvausilmaventtiilit lisätään olo-ja makuuhuoneisiin. Vanhan pesuhuoneet saneerataan (7 kpl, sis. talosaunan), pintalaattaa ei pureta. Myös pesutuvan ja pyykinkuivauksen pinnat uusitaan). Sähköt: vain pakolliset työt muiden korjausten yhteydessä). TULEVAN REMONTIN KUSTANNUKSISTA VASTAA OSTAJA. LOPULLISTA KUSTANNUSTA EI VIELÄ TIEDETÄ, ALKUPERÄISISSÄ NOIN 550 eur/m2, voi muuttua.

Varaa oma esittelyaikasi soittamalla tai sähköpostitse

Katja Määttälä
katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
040 541 1452

Nina Miettinen
nina.miettinen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 786 0025

Lassipekka Parviainen
lassipekka.parviainen@lkvkiinteistoinssi.fi
044 700 8775

Asunnon perustiedot

Kohdenumero21212331
Sijainti
  • Haapaniemi
  • Kontutie 24
  • 70620
  • Kuopio
TyyppiKerrostalo
HallintamuotoAsunto-osakeyhtiö
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä1+k
Asuinpinta-ala m²31 m²
Yhteensä m²31 m²
Pinta-alan perusteYhtiöjärjestyksen mukainen
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1958
Käyttöönottovuosi1958
VapautuminenHeti

Yhteystiedot ja esittelyt

Yhteystiedot
  • Katja Määttälä
  • LKV Kiinteistöinssi Oy
  • katja.maattala@lkvkiinteistoinssi.fi
  • 0405411452
Katja  Määttälä